BESAR, PANJANG, KERAS, TAHAN LAMA, GEBU, MONTOK, LENTIK & ANJAL

Monday, 21 May 2018

Tajuk Ceritanya - KUAT KONGKEK (18sx).



(Cerita Ni Agak Keterlaluan Harap Jangan Marah)
 
AL-Kisahnya....
 
Ada sepasang suami isteri bernama Syafiq  dan Wani  yg duduk dikampung. Oleh kerana rumah mereka yg terlalu berdekatan dgn jiran tetangga. Maka si suami pun mengajar istilah yang jarang digunakan oleh orang lain. Isteri beliau yang "Sengau" sentiasa menurut kata-kata suaminya itu. So, suatu hari suaminya berkata.. 

Advertised by : MLTGA

Yangg, kalau i cakap KONGKEK maknanya.. kita main yer?.

Isterinya mengangguk sahaja..

Dan pada malam itu si suami kegersangan dan bertanya pada isterinya..

"KONGKEK Boleh Tak Yanggg?".

Si isteri pun ok.

Setelah penat projek, mereka pun mandi bersama. Waktu mandi isterinya yg "Sengau" itu pun berkata...

"Yanggg.. Nak KONGKEK".


Advertised by : MLTGA

Beliau pun terperanjat.. tapi oleh kerana sayangkan isterinya.. beliau pun, buat projek kat toilet itu. Isterinya pun membiarkan sahaja..

Setelah abis isterinya mandi dan berkata pada suaminya.. "Yang nak KONGKEK".

Suaminya berkata.. “Lah tak puas lagi ke?".

Isterinya menggeleng-gelengkan kepala sambil berkata.. "KONGKEK!, KONGKEK!, KONGKEK!".

Si suami got no choice pun melakukan lagi.


Advertised by : MLTGA

Selepas itu isterinya berkata.. Bole tak awak kasi saya KONGKEK.

Beliau mula naik radang dan tak faham dgn nafsu isterinya. Apabila beliau hendak start lagi.. isterinya pun menahannya..

Saya bukan nak KONGKEK.. Saya nakkkk... 

COLGATE….!!!! 
(Sambil menuding jarinya kearah berus gigi dan ubat gigi diletakkan).

Syafiq dan Wani adalah nama sebenar.., nama digunakan dengan izin tuan punya badan.

Sekian...

Terjumpa cerita ni tadi dekat Asscrews..('',), aku rasa entri ni terlalu 18sx pulak.. derm!!! sori Pakcik. 


Advertised by : MLTGA

No comments:

Post a Comment

Ini Blog MLTGA Oil Plus